Retourbeleid

Indien je niet helemaal tevreden bent, kan je het product eenvoudig retourneren via het postbedrijf in jouw buurt (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. 

De kosten voor retour van jouw huis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Petite July geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@petitejuly.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heb je na ontvangst van je bestelling vragen over het product? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina of info@petitejuly.nl.

Niet helemaal tevreden?

Heb je opmerkingen of klachten over ons product of service schroom dan niet om contact met ons op te nemen via: info@petitejuly.nl.

Meer zekerheid?

Ondanks dat we ons uiterste best hebben gedaan onze kapstokjes zo kleurecht mogelijk op de foto te krijgen, kan het zijn dat door de scherminstellingen van je telefoon of computer er een kleurverschil ontstaat. Hierdoor kan de kleur van je kapstok licht afwijken van de foto die je ziet. Om er zeker van te zijn dat je een goede match maakt tussen stof en lint, staat op elke productpagina aangegeven welke kleur(en) lint zeker weten goed bij je kapstok passen. Ook kan je gebruikmaken van de mogelijkheid om een sample aan te vragen.

Samples 

Vind je het lastig om te kiezen of weet je niet exact welke kleur het beste bij je interieur past? Voor €5,- (inclusief verzendkosten) ontvang je samples van jouw favoriete stof en lintjes per post. Bestel je vervolgens jouw unieke kapstok bij Petite July, dan ontvang je €5,- korting op je bestelling. Je kunt je sample hier aanvragen.

Vragen

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem vooral contact met ons op! Je kunt ons bereiken via info@petitejuly.nl, ons contactformulier, of stuur ons een DM via de chat.